24 – 27 aug 2023 | Programma Kok&Kunstenaar

Tijdens de Heideweek wordt bij de Stingerbol ‘de Kok en de Kunstenaar’ georganiseerd. Een kleinschalige, ludieke en smaakvolle ‘voedsel‑ en kunsthappening’ waar nieuwe initiatieven ontstaan. Door interessante lezingen, workshops, voorstellingen, exposities en lekkere hapjes ontmoeten gezondheid, duurzaamheid en creativiteit elkaar. Onder het motto ’Je geniet meer als je weet wat je eet’.

Donderdag 24 augustus, 19.30 uur, Speciale FoodFloor van Eetbaar Ede, Interactief, voeding & kunst. Quiz over food en kunst, performance Future Food City door Jasper ten Cate, opening door wethouder Leon Meijer, afsluiting met een hapje en drankje. Met Emina Zorlak, culinair strateeg bekend van 24 Kitchen.

Vrijdag 25 augustus, 15.00 uur: Het ambacht, de kunst en de rol van het ruiken en proeven
Wim Vaessen, Essensor

Vrijdag 25 augustus 16.00 uur: Sita en de Hamburgeroorlog naar een proefschrift van Lara Sibbing
over lokaal voedselbeleid | nabespreking

Zaterdag 26 augustus, 11.00 uur: BOODSCHAPPEN & BUDGET… Aansluitend Gezamenlijk Proeven
Graag vooraf aanmelden via info@stingerbol.nl, beperkt aantal plaatsen.

Zaterdag 26 augustus, 11.00 – 16.00 uur: Kinderactiviteiten

Zaterdag 26 augustus, 15.00 uur: Future Food City door Jasper Udink ten Cate. In zijn performance geeft
deze wereldbekende chef kunstenaar een beeld van de voedselstad van de toekomst….

Zaterdag 26 augustus, 16.00 uur: DE KUNST VAN HET BIERPROEVEN STADSBROUWERIJ WAGENINGEN

Terugblik

Kijk hier voor een terugblik De Kok en De Kunstenaar

Deel dit bericht via:

Ga naar de inhoud