De FoodFloors zijn bijeenkomsten in de gemeente Ede waar je terecht kunt met vragen over je voedselinitiatief of voedselidee. Je kunt advies krijgen voor de uitvoering van je initiatief, samenwerkingspartners vinden, anderen inspireren of zelf geïnspireerd raken door nieuwe projecten en ideeen van anderen. De FoodFloor organiseert 3 keer per jaar een bijeenkomst. Online houden we contact via Linkedin groep FoodFloor , Facebook groep Eetbaar Ede en Twitter.
Heb je een idee en kan je advies gebruiken, kom langs op een bijeenkomst of mail even naar info@foodfloor.nl.

Bodemavonturiers bij onder het Maaiveld in Ede
Een overweldigende belangstelling voor de vertoning van ‘Onder het Maaiveld’ in Cultura op 29 maart. Een compleet volle zaal luisterde naar de inleiding door bodembioloog

29 maart | Film ‘Onder het Maaiveld’ gratis te bekijken in Ede
Er zitten meer levende wezens in één theelepel gezonde grond dan er mensen op aarde zijn. De film ‘Onder het Maaiveld’ laat de fascinerende wereld

Spel over bodemgezondheid
Ben jij gefascineerd door de wereld onder het maaiveld en vind je het leuk om hierover met anderen in gesprek te gaan (voorkennis niet vereist)?

FoodFloor 2023
Ook in 2023 organiseert Eetbaar Ede weer een aantal keer een Foodfloor bijeenkomst. Hieronder alvast een overzicht van de aankomende evenementen. Tijden en locaties volgen

Masterclass Eetbaar Ede
Telers van groente en fruit, eigenaren van boerderijwinkels en andere voedselondernemers kwamen op 23 januari bij elkaar om te praten over het lokaal verkopen van

Eetbaar Ede Masterclass | Lokaal duurzaam telen en verkopen | 23 jan
Hoe kunnen we de lokale consument vasthouden als klant? Dit is de hoofdvraag waarmee we tijdens de masterclass lokaal duurzaam telen en verkopen op maandag

Bijeenkomst bij FoodX
14 december was Eetbaar Ede te gast bij FoodX op het World Food Center terrein. In een gezellige informele sfeer bespraken we met een leuke

14 december | FoodFloorEde: versterk de verbinding tussen boer en consument
De verbinding tussen boer en consument zou veel beter kunnen, begrip voor en kennis van elkaars situatie is belangrijk voor de voedseltransitie die we nodig