Doe je mee ?

Samen met andere bewoners en de vele voedselinitiatieven in Ede willen we de voedseltransitie in Ede stimuleren. Iedereen kan op zijn of haar manier een rol spelen binnen de voedseltransitie in Ede.

Nieuwe en bestaande voedselinitiatieven kunnen vaak wel wat hulp gebruiken. Heb jij bepaalde kennis of ervaring waarmee je (startende)voedselinitiatieven zou kunnen ondersteunen of wil je als expert een keer meedenken? We komen graag met jou in contact. 

Denk je graag op beleidsniveau mee met de gemeente? De Voedselraad is een denktank voor de gemeente op het gebied van voedsel. Heb je kennis of ervaring die daarbij van pas kan komen? Neem eens contact op.

Vind je het leuk om concrete projecten te initiëren of uit te voeren? Binnen de Voedselraad en tijdens de FoodFloor bijeenkomsten ontstaan regelmatig nieuwe ideeën voor projecten die de voedseltransitie bevorderen. Neem eens contact met ons op als je het leuk vindt om een project uit voeren.  

Wil je bestuurlijk meedenken en heb je passie voor voedsel? Het bestuur van Eetbaar Ede is faciliterend voor alle activiteiten van Eetbaar Ede en zorgt voor de lange termijn visie voor alle activiteiten. Als bestuurslid krijg je de kans je kennis en netwerk flink uit te breiden en op bestuurlijk niveau bij te dragen aan de voedseltransitie. We maken graag kennis met je als je interesse heb in een rol in het bestuur van Eetbaar Ede.

Binnen Eetbaar Ede werken we gedeeltelijk als vrijwilligers, maar met elkaar lukt het ook regelmatig om subsidies te vinden die we kunnen gebruiken om projecten op te zetten. 

We vinden het leuk om kennis met je te maken, je kunt ons het beste bereiken via emailadres info@eetbaarede.nlJe kunt ook het contactformulier gebruiken.

Ga naar de inhoud