18 april Vegan Food Academy kick-off

Op 18 april organiseert Astrant (Poppodium Ede) samen met ‘Just Like Your Mom’ de kick-off van de Vegan Food Academy. Een cursus van 3 avonden over vegan koken met als afsluiter helpen bij het vegan pop-up restaurant van Astrant en ‘Just Like Your Mom’ op 2 en 3 juni.

Food Academy is een van de vier projecten van Smaakstad Ede, educatie op gebied van voedsel is bij dit project de belangrijkste doelstelling. Smaakstad Ede is partner van Astrant bij het ontwikkelen van de ‘Vegan Food Academy’, met als doelgroep de jeugd tussen 15 en 25 jaar.

Aankondiging van Astrant voor de kick-off bijeenkomst op Facebook

astrant vegan food academy

JUST LIKE YOUR MOM – FOOD ACADEMY

“EATING LIKE YOU GIVE A DAMM!”
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
INFORMATIE
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Hou jij van eten en/of koken? Dan is dit event voor jou bedoeld!

Tijdens deze info avond krijg je van ‘Just Like Your Mom’ een professionele introductie in de wereld van het plantaardig eten aka veganisme. Wat is het? Waarom bestaat het, en waarom zou jij (meer) plantaardig willen gaan eten en koken?

Tevens is dit event de kick-off van de ‘Just Like Your Mom’ exclusieve ‘Vegan Food Academy’! Een drie-daagse exclusieve cursus die je wegwijs maakt in de wereld van plantaardig koken en waar je leert omgaan met verschillende producten, kooktechnieken, menusamenstelling en meer.

Lijkt dit je tof? Dan kun jij je tijdens deze info avond inschrijven voor de optionele cursus
(cursusdagen: 2, 9 en 16 mei // vanaf 19:30 ongeveer 90-120min per cursusavond).

Er zijn maximaal 10 plaatsen beschikbaar voor de cursus, wees er dus snel bij!!

De kosten voor deze cursus? Helemaal geen! De enige tegenprestatie die we verwachten is dat je tijd beschikbaar maakt om samen met ‘Just Like Your Mom’ en Astrant ons Vegan Pop-Up Restaurant op 2 en 3 juni in Poppodium Astrant te helpen runnen. Hierdoor kun je ook nog eens meer ervaring opdoen in de wereld van pop-up restaurants.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀ ▀
Datum: 18 april
Tijd: 19:30 – 22:00
Locatie: Astrant (Poppodium Ede)
Kuiperplein 31, Ede Centrum

 

Opgeven kan via Facebook

X