Spel over bodemgezondheid

Ben jij gefascineerd door de wereld onder het maaiveld en vind je het leuk om hierover met anderen in gesprek te gaan (voorkennis niet vereist)? Neem dan contact op met patricia@eetbaarede.nl. Je kunt je nu opgeven voor een workshop die Eetbaar Ede dit jaar gaat organiseren over bodemgezondheid.

De workshop gaat uit van de Ludi Soil serious game, dat is een verdieping over bodemgezondheid in spelvorm. Door het spelen van de game krijg je beter begrip van bodemecosystemen, de relatie van menselijke en natuurlijke processen met het bodemleven en bodemgezondheid. Tijdens de workshop leer je ook hoe dit te verwoorden en uit te leggen aan anderen. 

Heb je interesse in deze workshop? En zou je ook een keer zelf een workshop willen begeleiden? Neem dan contact op met Patricia voor meer informatie.

Waarom is het leuk om deze workshop te volgen?

  • Je krijgt beter begrip van bodemecosystemen, de relatie van menselijke en natuurlijke processen met het bodemleven en bodemgezondheid en je leert dit te verwoorden en uit te leggen aan anderen. 
  • Je krijgt je eigen fysieke Ludi Soil kaartspel
  • Als je de workshop gevolgd hebt, mag je daarna het spel zelf (niet commerciële doeleinden) ook met andere groepen spelen.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met patricia@eetbaarede.nl.

Deel dit bericht via:

Naar de inhoud springen