Smaakpark start crowdfundcampagne!

Smaakpark is gestart met een crowdfund campagne, dat betekent weer een stapje dichterbij de realisatie van Het Smaakpark op het kazerneterrein!

Om eigenaar van het pand en de grond te worden en het plan uit te voeren heeft Smaakpark een bedrag van minstens 1.400.000 euro nodig. Hiervan willen ze 225.000 via CrowdFunding ophalen. Met dit bedrag kunnen ze het pand inrichten, de tuin ombouwen tot inspirerend park en een deel van de verbouwing bekostigen.

Smaakpark helpen en mee-investeren?

Kijk voor alle informatie over de crowdfundactie bij CrowdAboutNow. Je kunt helpen door een bedrag van minimaal 500 euro te investeren. Dit gaat in de vorm van een lening. Jouw investering betalen ze via CrowdAboutNow in 7 jaar terug met een rente van 4.5% per jaar. En daarbovenop heeft Smaakpark een aantal leuke beloningen bedacht. Wat dacht je ervan om als één van de eerste een nachtje onder de grond in onze B&B te slapen? Of een eigen fruitboom in ons park met je naam erop en waarvan jezelf altijd fruit mag komen plukken? En voor alle grote investeringen hebben staat en sterrenchef Nico Klaver in de startblokken. Kijk voor alle mogelijkheden op www.smaakpark.nl/crowd

X