Ondernemer gezocht voor pop up store gezond en lokaal voedsel

Een leuke kans voor een creatieve voedselondernemer, Gemeente Ede is op zoek naar ondernemers die in een pop-up store gezond en lokaal voedsel op het station Ede-Wageningen wil aanbieden aan reizigers en passanten. Lokaal geproduceerd, duurzaam en gezond.

De gemeente Ede zet deze maand samen met de NS, Wageningen University & Research en het Voedingscentrum de eerste concrete stap naar een gezonde omgeving. De partijen zoeken een creatieve ondernemer die in een pop-up store wil uitproberen hoe je gezond en lokaal voedsel op het station kan aanbieden aan reizigers en passanten.

Unieke kans
De komende jaren wordt het NS station Ede-Wageningen vernieuwd. Een mooie kans om vanaf de opening een gezonde en duurzame voedselomgeving te realiseren. De gemeente Ede, een van de deelnemende steden aan de City Deal Gezonde en duurzame voedselomgeving, is in dit stationsgebied een proeftuin gestart waar het samen met partners experimenteert met initiatieven om de voedselomgeving gezonder en duurzamer in te richten. Een belangrijke stap in deze proeftuin is de realisatie van een pop up foodstore; een winkel waar lokale partijen hun experimenteel, innovatief, gezond en duurzaam geproduceerd voedsel aanbieden. Bekijk dit filmpje als je hier meer over wilt weten.

Bekijk voor meer informatie over de mogelijkheden de site Huren op Stations

Deel dit bericht via:

Ga naar de inhoud