Nieuwe gezichten bij Eetbaar Ede!

Wat is er veranderd?

Er zijn wat dingen veranderd en die willen we graag met jullie delen. Allereerst heeft het bestuur een nieuw gezicht: Peter Foeken. Hij is in januari met heel veel energie gestart om zijn bijdrage te leveren bij Eetbaar Ede. Heb jij hem al ontmoet?

Het bestuur bestaat nu uit:

  • Hilda Weges – Voorzitter
  • Ariejanne Timmermans – Penningmeester
  • Peter Foeken- Secretaris

Communicatiemedewerker wissel

De afgelopen jaren is Anouk het gezicht geweest achter alle communicatie. Denk aan alle social media posts, nieuwsbrieven en leuke voedselverhalen waar ze allerlei mensen voor sprak.

Na 7 jaar heeft Anouk besloten om een nieuwe weg in te slaan en te stoppen bij Eetbaar Ede. Haar bijdrage als communicatiemedewerker is van veel waarde geweest. Even geleden hebben we al afscheid genomen van Anouk. Anouk, nogmaals bedankt voor al je harde werk, creativiteit en toewijding gedurende al die tijd.

Even voorstellen: Rianne Tanis

Gelukkig hoort bij verandering hoort ook vernieuwing! Daarom wil ik me graag kort even voorstellen. Mijn naam is Rianne, 28 jaar en woon nu ruim een jaar in Ede samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd pas ik op allerlei hondjes en loop dan ook geregeld heerlijk over de hei vlakbij ons huis. Daarnaast sport ik ruim 5x in de week om alle zituren van mijn werk te compenseren.

Ik heb de studie Voeding & Gezondheid afgerond in Wageningen en heb daarna twee jaar in de marketing en communicatie gewerkt. Ik heb er zin in om wat terug te geven aan de stad waarin ik woon en het onderwerp bezig te zijn wat ik het allerleukst vind: voeding!

Ik hoop jullie snel te zien bij een van onze evenementen. Volg Eetbaar Ede zeker op Instagram of Facebook om op de hoogte te blijven van alles wat we doen!

Deel dit bericht via:

Ga naar de inhoud