Moestuintips uit Bennekom van Miss Beanie

Maandagavond 3 mei om 20:00 organiseert Miss Beanie MoestuinLive! Via Instagram krijg je praktische moestuintips en inzichten, tricks om het tuinieren te vergemakkelijken, ongewone maar leuke en makkelijke gewastips en info over gewassen: welke zijn makkelijk en welke zijn lastiger te kweken? 

De gast is Taco IJzerman, moestuincoach. Hij helpt mee in ontwerpen en ontwikkelen van historische moestuinen, coacht scholieren in moestuinieren en schrijft voor het magazine Stadstuinieren. Met zijn praktische en no nonsense aanpak wil hij laten zien dat je van de vroege lente tot de late herfst – en verder dan dat – met plezier kunt oogsten uit je tuin. Tips over bodem, zaaien, snoeien, interessante en slimme gewaskeuzes en praktische tips waar je nog nooit bij stil hebt gestaan.

Kortom: tips en inzichten die het moestuinieren leuker, makkelijker en ‘oogstvoller’ maken allemaal vanuit ecologisch oogpunt.

De uitzending vindt plaats op het Instagramaccount van Miss Beanie: https://www.instagram.com/missbeanie.nl

Heb je interesse in moestuinieren, Miss Beanie heeft ook een gratis e-book bomvol inspiratie, informatie en praktische tips voor het starten van een moestuin.

Foto: Ede Totaal Magazine

X