Melk en Vlees boerderij het Binnenveld: afhalen bij de boerderijwinkel en bezorgen

Bij Melk- en Vleesboerderij het Binnenveld is kaas, melk en vlees verkrijgbaar. Dit komt van hun eigen melk- en vleeskoeien. Dit alles is af te halen bij de winkel aan huis: Zuidelijke Meentsteeg 9 in Rhenen. Bestellen via de website en thuisbezorgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Van de site van Melk- en Vleesboerderij Het Binnenveld:

“Binnenvelds Goud is een heerlijke kaas uit onze eigen melk. Deze kaas is uniek in Nederland omdat deze kaas, volgens duurzaam concept, uit 100% antibiotica vrije melk is gemaakt.”

“Onze koeien hebben voldoende ruimte in de stal en lopen in de zomer buiten, zodat ze alle tijd en ruimte hebben om de lekkerste melk te maken. Dit geeft uiteindelijk een eerlijke en smaakvolle kaas.:

“Wij hebben een agrarisch bedrijf met ongeveer 85 melkkoeien en 25 stuks jongvee. De koeien lopen in het voorjaar en de zomer zoveel mogelijk buiten. Wij telen ons eigen ruwvoer (gras en maïs) op 50 ha grond. Wij beheren grond rondom ons bedrijf en in de uiterwaarden van Rhenen en Elst.”

“Voor het vlees fokken wij zo’n 150 vleeskoeien per jaar op: Belgische Blauwen en verbeterd Roodbont, beide rassen geven heerlijk mals vlees. Het vlees verkopen wij aan huis, op onze verkooppunten en via onze website.”

“Wij richten ons bedrijf niet alleen op pure agrarische productie. Ook willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Op ons bedrijf werken jongeren die niet in een normale werksituatie passen. Bij ons kunnen ze op hun eigen niveau zinvolle en leuke arbeid verrichten.”

X