De FoodFloors zijn bijeenkomsten in de gemeente Ede waar je terecht kunt met vragen over je voedselinitiatief of voedselidee. Je kunt advies krijgen voor de uitvoering van je initiatief, samenwerkingspartners vinden, anderen inspireren of zelf geïnspireerd raken door nieuwe projecten en ideeen van anderen. De FoodFloor organiseert 3 keer per jaar een bijeenkomst. Online houden we contact via Linkedin groep FoodFloor , Facebook groep Eetbaar Ede en Twitter.
Heb je een idee en kan je advies gebruiken, kom langs op een bijeenkomst of mail even naar info@foodfloor.nl.

Verslag jubileum FoodFloor
28 juni vond de feestelijke 10e FoodFloor plaats. Pitchers en oud-pitchers poseren om dit jubileum te vieren. Ede.nieuws.nl was aanwezig en maakte er een leuk

Programma feestelijke FoodFloor 28 juni
Wil je weten wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten? Kom dan naar de jubileum FoodFloor ‘Eten Delen Ede’. Omdat we

28 juni FoodFloor ‘Eten Delen Ede’
Wil je weten wat er in Ede allemaal gebeurt rondom het delen van eten? Kom dan naar de jubileum FoodFloor ‘Eten Delen Ede’. Omdat we
Verslag FoodFloor 14 februari 2018
Op Valentijnsdag kwamen bijna 100 mensen ‘blind-daten over eten’ op de FoodFloor in Cultura. Honing, natuurvlees, kaas, runderrollade, koekjes van kastanjes en eikels en schapenstoof,

Programma FoodFloor 14 februari
Het programma van de speciale Valentijns FoodFloor is bekend! Kom je ook langs op 14 februari om verrast en verleid te worden door nieuwe smaken

FoodFloor 14 februari – eerste deelnemers bekend
De eerste deelnemers zijn bekend van de speciale Valentijnseditie van de FoodFloor! Verleid worden op Valentijnsdag? Kom dan op 14 februari naar de FoodFloor. Laat

FoodFloor Valentijnsdag – Blind-daten over eten op 14 februari
Verleid worden op Valentijnsdag? Kom dan op 14 februari naar de FoodFloor. Laat je verrassen en verleiden door nieuwe smaken en ontmoetingen. Samen of alleen
Drukke 8e FoodFloor in Cultura
Op 4 oktober kwamen ongeveer 60 mensen bij elkaar in Cultura voor de netwerkbijeenkomst FoodFloor, deze keer over streekproducten en de korte voedselketen. Wat blijkt?