Food Inspiration

Food Inspiration is een innovatief bedrijf dat trends en nieuws op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid deelt. Food Inspiration is in 2017 verhuisd naar het terrein van World Food Center. Vlakbij het station Ede-Wageningen.

“De wereld van de foodservice staat nooit stil. Elke week worden er wereldwijd honderden nieuwe foodconcepten gelanceerd. Leren over voedsel en innovatie is nodig om ook in de toekomst voldoende gezond eten te hebben. Aan ons de taak om goed om ons heen te kijken. Wat werkt wel en wat niet? Wat springt er bovenuit?”, vertelt Tessa Hildebrand.

Leren is observeren en ervaren

“Bij Food Inspiration zijn we altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van eten, drinken, en gastvrijheid. De beste manier om meer te leren over trends en voeding is observeren en bovenal ervaren. Als je binnenstapt in een geweldig nieuw restaurant dan voel je dat. Het is een ervaring van meer dan alleen smaak. Als alles klopt dan weet je: dit gaat groot worden.”

De opkomst van groenten

“Met onze observaties en ervaringen inspireren wij graag. De belangrijkste trend is nu de opmars van de groenten. De beste chefs ter wereld zetten zich in als groente-ambassadeurs, zij leggen eigen moestuinen aan en geven groenten de spotlight. Lekker en gezond. De opmars van de groenten is niet te stoppen. Daarover blijven we nieuwe dingen leren. Elke dag!”

Blijven leren?

Nieuwsgierig naar foodtrends en foodnieuws? Kijk op de website van Food Inspiration en abonneer je op het gratis digitaal magazine.

Deel dit bericht via:

Ga naar de inhoud