Calendar

apr
3
wo
FoodFloor wedstrijd @ Cultura Ede
apr 3 @ 8:00 pm – 10:00 pm

Kom luisteren naar alle nieuwe ideeen die er zijn in Ede rondom gezond en duurzaam voedsel! Verschillende kleine en grote initiatieven kunnen prijzen winnen voor het beste Food-idee. Iedereen is welkom om te komen luisteren, meepraten of meedenken. Koffie en thee staan klaar!
apr
10
wo
NEON Circulair ondernemen in Agrofood
apr 10 @ 4:00 pm – 7:00 pm

Op 10 april is de vijfde bijeenkomst van NEON! NEON is het NEtwerk voor en door ONdernemers dat start in het kennishart van de Foodvalley: Ede en Wageningen. Het is voor ondernemers en bedrijven die bezig zijn met agri en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot transporteurs.

Tijdens NEON #5 duiken we in het onderwerp ‘Circulair ondernemen in Agrofood’. Iedereen weet wel een beetje waar het over gaat, maar hoe kunt u het concreet maken in uw eigen onderneming? Tijdens de bijeenkomst krijgen we inspiratie van bedrijven in de regio die al stappen zetten én we gaan met elkaar in gesprek om ideeën te genereren. Ook gaan we op zoek naar praktische handvatten om bijvoorbeeld kennis op te doen of een (financieel) steuntje in de rug te vinden.

Wilt u verzekerd zijn van een plek? Meld u dan aan via het onderstaande formulier!

apr
11
do
Open eettafel Buurthuis De Meerpaal @ Buurthuis de Meerpaal
apr 11 @ 6:00 pm – 8:00 pm

Buurthuis De Meerpaal organiseert elke donderdag van 18:00 uur tot ongeveer 19:15/19:30 uur (m.u.v. de vakantieperioden) een open eettafel.

De koks bereiden voor E 6,- een heerlijke 3-gangen menu voor u. Een kopje koffie of thee na afloop en u heeft een geslaagde afsluiting van de dag!

U kunt zich opgeven voor de Open Eettafel tot uiterlijk de dinsdag ervoor tot 12:00 uur.
U mag dit telefonisch, in persoon, via de mail of via het registratieformulier van de website doen.

U kunt op de site per donderdag kijken wat het menu is.
Per specifieke donderdag kunt u zich dan ook opgeven via het registratieformulier, dit formulier staat onder het menu van de desbetreffende donderdag.

U kunt de maaltijd betalen bij de dame of heer achter de bar in de Ontmoetingsruimte.

Lees meer: https://www.buurthuisdemeerpaalede.nl/open-eettafel/

apr
23
di
Kookworkshop Zilte Zee @ Ede aan de Kook
apr 23 @ 6:00 pm – 8:00 pm

Vorig jaar was deze workshop een succes! Daarom Zilte Zee 2.0. Was je erbij en wil je je weer opgeven? Dat kan, uiteraard hebben wij nieuwe recepten!

Vis, krab, kreeft, mosselen en andere schelpen. Prachtige producten bij de visboer maar vaak kies je toch voor het bekende stukje kabeljauw? Het bereiden van producten uit de zee vraagt finesse en timing. Met de juiste bereiding krijg je een heerlijk resultaat en helemaal goed wordt het als je ook nog groente uit de zee/ kust gebruikt zoals lamsoren, zeekraal en zeewier.
De kosten van deze 4 gangen Kookworkshop op inschrijving zijn € 65,- inclusief drank. Deze avond begint om 18.00 uur en zal om 22.00 uur afgelopen zijn. Je kan je opgeven door te mailen naar info@edeaandekook.nl