Boerderijwinkel van Makandra

De winkel van zorgboerderij Makandra is iedere werkdag open van 10.00 tot 14.45 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. Je kunt bij Makandra terecht voor biologisch fruit, groenten en aardappels uit eigen tuin. Ook verkopen ze biologische producten uit de regio zoals kaas van Remeker, jam, honing, eieren, vlees en brood.

Zorgboerderij Makandra is een biologische Zorgboerderij in de gemeente Ede met een antroposofisch karakter. Makandra biedt op haar biologisch-dynamische boerderij mensen de mogelijkheid om in een beschutte werkomgeving zinvol bezig te zijn en om zo hun verdere levensweg te vinden. Veiligheid en respect vormen de basis van waaruit groei mogelijk wordt. Zorgboerderij Makandra richt zich bewust op begeleiding van verschillende doelgroepen, diverse zorgsectoren komen er samen, zo wordt recht gedaan aan de betekenis van het woord Makandra (Surinaams voor ‘met elkaar’). In de huiswinkel worden de zelf en met liefde geteelde en verwerkte producten verkocht. De winkel is op werkdagen en zaterdag geopend voor bezoekers.

Tijdens de lockdown waren de winkel en de moestuin gesloten voor publiek en clienten. Nu zijn de clienten van ‘s Heeren-Loo weer welkom om te werken in de moestuin. De producten worden weer verkocht in de winkel. Tijdens de periode dat de winkel gesloten was, werd de groente gebruikt in de keukens van ‘s Heeren-Loo zelf, verkocht op een boerenmarkt in Utrecht, en heeft Odin in Ede extra veel verkocht in hun winkel.

Deel dit bericht via:

Ga naar de inhoud