Remeker zomerfeest

Wanneer:
juni 22, 2019 @ 12:00 pm – 6:00 pm
2019-06-22T12:00:00+00:00
2019-06-22T18:00:00+00:00
Waar:
Boerderij De Groote Voort Lunteren

REMEKER VIERT DE LANGSTE DAG! BEN JIJ ERBIJ


Op de langste dag van het jaar wordt de zomer ingeluid. Dat wil Remeker vieren met iedereen op 22 juni – met een dag vol workshops en lezingen, rondleidingen en proeverijen, muziek, dans en theater!

Alle activiteiten vinden plaats op De Groote Voort en raken aan thema’s waar Remeker zich voor inzet. Wil je bijvoorbeeld meer weten over klimaatverandering? Bezoek de lezing van meteoroloog Reinier van de Berg. Ga je graag met onze zuivel aan de slag, dan kun je leren fermenteren met een workshop van Christian Weij. En ben je benieuwd naar al het leven onder de grond van De Groote Voort? Ga dan samen met Jan Dirk de weide in om alles over de bodem te leren.

Naast deze activiteiten kun je genieten van kaas-, wijn- en bierproeverijen, live painting, dans, muziek, en activiteiten voor de kinderen. En heb je zin in een lange zomeravond? Sluit aan bij ons diner, verzorgd door Arjan Smit van de Pronckheer – gevolgd door een spetterend optreden van Op Sterk Water!

We maken het volledige programma zo snel mogelijk bekend – en hopen dat je samen met ons de zomer wilt vieren!

Mis het niet en reserveer nu alvast je tickets: via onderstaande link

https://www.remeker.nl/remeker-viert-midzomer/

Ticket 1: toegang tot het dagprogramma van 12.00 tot 18.00 met lezingen, workshops, rondleidingen en proeverijen.
Ticket 2: toegang tot het dag- en avondprogramma met lezingen, workshops, rondleidingen en proeverijen, een heerlijk diner van Arjan Smit van de Pronckheer en een optreden van Op Sterk Water.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.