4 maart | plan(ee)taardig bij Het Smaakpark

Het Smaakpark organiseert een bijeenkomst over plantaardig eten met markt, foodstands, vanaf 12.00 uur op 4 maart 2023.

Op zaterdag 4 maart organiseert Het Smaakpark een dag over een groenere manier van leven: Plan(ee)taardig! Vanaf 12.00 uur openen de deuren en zijn de foodstands & bar geopend met de lekkerste plantaardige gerechten. In de kookschool organiseren ze lezingen, demo’s en een meet & greet waar je gratis bij kunt aansluiten en tussen 16.00 en 20.00 uur is er een beknopte markt.

Lees meer over het programma, de sprekers en de markt via link in bio of via https://smaakparkede.nl/planeetaardig/

𝗣𝗹𝗮𝗻(𝗲𝗲)𝘁𝗮𝗮𝗿𝗱𝗶𝗴! 𝗠𝗮𝗿𝗸𝘁

Tussen 16.00 en 20.00 uur tref je op 4 maart tijdens de Plan(ee)taardig! markt in het restaurant innovatieve makers en aanbieders met een plan(ee)taardig! assortiment.

Mooyland Cider – frisse ciders met een klein bubbeltje van bijzondere appels en peren uit Drentse hoogstamboomgaarden volgens ambachtelijk recept.

Het Smaakpark Foodlab met gefermenteerde plantaardige smaakmakers voor ‘de oempf’ in jouw vega(n) gerechten / Jonge Onderzoekers (kinder programma), vanaf 12.00 uur.

Cook & Book Arnhem – de recentste kookboeken en de mooiste klassiekers in het groene thema

Jessica Koomen – moestuinier en auteur van het Seasons Moestuin geeft een lezing en aansluitend een meet & greet, haar boek is dan ook te koop (boven)

StreekWaar – voedselmakers van in en rond Wageningen en Ede. Samen met de natuur zorgen zij voor duurzaam, lokaal en gezond eten op jouw bord. Het seizoen, zon en regen bepalen wat er wordt geoogst en gemaakt.

𝟰 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟯, 𝗦𝗺𝗮𝗮𝗸𝗣𝗮𝗿𝗸 𝗘𝗱𝗲, 𝗣𝗹𝗮𝗻(𝗲𝗲)𝘁𝗮𝗮𝗿𝗱𝗶𝗴!

𝟭𝟲.𝟬𝟬 – 𝟮𝟬.𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿

𝗧𝗼𝗲𝗴𝗮𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀

X