Uitnodiging vrijwillige bestuursleden

De Stichting Smaakstad Ede stimuleert sinds 2013 verschillende activiteiten waarbij het thema Food centraal staat: duurzaam, lokaal en gezond voedsel. We voeren onder meer de volgende activiteiten uit:

° We organiseren een Foodcommunity en beheren de site Eetbaar Ede
° We organiseren netwerkbijeenkomsten onder de naam FoodFloor
° Concrete nieuwe activiteiten ondersteunen we met het FoodFloorFonds
° We adviseren de gemeente gevraagd en ongevraagd over het thema Food middels de Voedselraad.


Deze activiteiten versterken elkaar en geven het sociaal maatschappelijke perspectief op voedsel een heldere positie en profiel in de gemeente Ede.
Het bestuur is verantwoordelijk voor de verschillende activiteiten, levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe ideeën en initiatieven en ondersteunt en stuurt de vrijwilligers en professionals van de stichting aan en legt dwarsverbanden met andere activiteiten in Ede. Zij zorgt er tevens voor dat de Stichting financieel gezond blijft.
Het bestuur staat niet op grote afstand, maar levert een actieve bijdrage aan de activiteiten door inbreng van haar expertise en netwerkcontacten.

Wat wij bieden:

° Een uitdagende omgeving waarin de activiteiten van de Stichting Smaakstad Ede verder ontwikkeld worden.

° Een stimulans om jezelf -vanuit betrokkenheid- inhoudelijk verder te ontwikkelen.

° Mogelijkheden om je persoonlijk netwerk verder uit te breiden.

Wat jij brengt:

° Je draagt het onderwerp “Food in Ede” een warm hart toe

° Je hebt een sterk sociaal maatschappelijk netwerk en/of bent een maatschappelijk verantwoord ondernemer op het terrein van food

° Je bent een netwerker, communicatief, enthousiast en creatief.

° Je vindt het leuk om je eigen netwerk uit te breiden met anderen die actief zijn op het thema food en tevens ten dienste te stellen aan het sociaal maatschappelijke perspectief van de stichting.

Wij vergaderen en maken onze plannen vaak aan het einde van de middag (1 a 2 keer/maand). In een gemiddelde week besteed je twee uur aan het bestuur. Afhankelijk van de activiteiten komt daar een paar keer per jaar een dagdeel bij.

Word je enthousiast of wil je graag meer informatie: neem contact op met Wim Vaessen – W.Vaessen@live.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X