Stoelvrij met kerst

Wil jij met kerst iemand verrassen met een lekkere maaltijd? Of wil jij met kerst graag een lekkere maaltijd krijgen? Iedereen kan zich opgeven, samen eten met aandacht voor elkaar maakt deze dagen voor iedereen plezieriger en zinvoller. STOELVRIJ biedt een mogelijkheid voor diegene die graag iets voor een ander wil betekenen, juist met kerst.

STOELVRIJ 2021 is een project van Malkander. Malkander verzorgt met inzet van enthousiaste en bekwame vrijwilligers de matches tussen de aanbieder en de gast. Meedoen kan als Gast of als Aanbieder.

Aanmelden als gast:

Meld je aan als gast. In het aanmeldformulier kun je aangeven of je bij de aanbieder als gast (of meerdere) aan tafel je kerstmaaltijd wilt (variant 1) of als je het nog niet aandurft  kun je de maaltijd thuisbezorgd krijgen (variant 2).

Aanmeldformulier Gasten 

Na je aanmelding neemt Malkander contact met je op. Details als dieet, allergie, vervoer, dag en tijdstip kunnen dan worden besproken. 

Aanmelden als aanbieder:

Meld je aan als aanbieder. Je bereidt een maaltijd voor een of meerdere gasten. Deze gast(en) schuiven aan bij de kersttafel bij jou thuis of je brengt een zelfgemaakte maaltijd bij een of meerdere gasten thuis.  

Aanmeldformulier Aanbieder 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X