Kerstdiner Eerlijk eten uit de Streek

Eerlijk Eten uit de Streek komt dit jaar weer met een kerstdiner! Naar de succesformule van vorig jaar, en de ervaring van afgelopen jaar met de groente-, zuivel- en eierabonnementen, hebben ze besloten om dit jaar weer kerstdiners te verzorgen. Eerlijk eten uit de Streek heeft verschillende recepten bedacht voor iedere gang, zo is er voor ieder wat wils. De gerechten zijn te bestellen in de webshop, ‘Eerlijk eten uit de streek’ zorgt dat jouw bestelde gerecht(en) op tijd klaar staan. Op de webshop van staan verschillende ‘maaltijdboxen’ voor voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, soep, borrel.

Inmiddels hebben al een flink aantal producenten toegezegd om bij te dragen. Wat dacht je van: Vallei Streek Groente, Boerderij tussen de Hagen, Ecofields, Jorisbrood, De Lankerenhof, Het Witte Water, Ekoboerderij de Lingenhof, Boerenbok, De Hoge Born, Wijnhoeve Middeldorp, Al Shahbaa, IJshoeve Ruitenbeek, Ouwendorperhoeve, Très Jolie, De Fruitmotor, Hallo Koe, Klein Olden Aller, Vanelly, Landouw, Otto Vloedgraven, Milligreens, Arkenheem zuivel en Veld 4!

Neem contact op met Eerlijk eten uit de Streek als je suggesties of vragen hebt: Eerlijk eten uit de Streek

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X