Verplaatst: Sita en de hamburgeroorlog, voedselsprookje, 17 november in de Stingerbol

Ivm Corona is deze voorstelling verplaatst naar januari 2022. In deze voorstelling gaat Sita op zoek naar een manier om haar stad te redden die langzaam ten onder dreigt te gaan aan een kapot voedselsysteem. Op haar reis ontmoet ze laffe politici, dappere ambtenaren en strijdlustige pioniers. Sita en de hamburgeroorlog is niet zomaar een sprookje. Het is het resultaat van de wens van onderzoeker en beleidsmaker Lara Sibbing om haar promotieonderzoek naar voedselbeleid leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Het zat Lara namelijk niet lekker dat haar onderzoek bij de universiteit van Wageningen en de gemeente Ede, alleen zou eindigen in een dik proefschrift voor wetenschappers, vol ontoegankelijk vakjargon. Lara besloot haar onderzoek te vertalen. Van proefschrift naar sprookje.

Tijden 16.30h (ook geschikt voor kinderen)/ 18.30h / 19.45h Toegangsprijs 3 euro.

Kijk voor de laatste informatie en reserveren op de site van de Stingerbol.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X