Verspillingsvrije week in Ede

Samen Tegen Voedselverspilling organiseert van dinsdag 7 september tot en met maandag 13 september 2021 de derde editie van de Verspillingsvrije week. Een week die je uitdaagt om zo min mogelijk voedsel weg te gooien. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer eten en drinken we redden. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gunstig voor je portemonnee!

Tijdens de Verspillingsvrije Week komt een groot aantal organisaties door het hele land in actie om de bewustwording rondom voedselverspilling te vergroten. Het doel van de Verspillingsvrije Week is een week lang geen voedsel verspillen. Ook in Regio Foodvalley vinden diverse activiteiten plaats.

In het Smaakpark zijn leuke workshops voor fermenteren met restjes, op woensdag 8 september en zaterdag 11 september. Zaterdag is er ook een leuke lezing van Miss Beanie over duurzaam en zonder verspilling leven.

Verder in Ede:

4 en 11 septemberHet Goede OntmoetenEdeThematafel
10 septemberOntmoetingscentrum/Bibliotheek Cultura, 17:00 tot 20:00EdeKookavond met en voor buurtbewoners
Hele weekBedrijfsrestaurant GemeentehuisEdeGratis eetmaatjes
Hele weekBibliotheek CulturaEdeThematafel

Zie voor de hele agenda de site van Regio FoodValley

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X