Rondleiding en boerderijdiploma bij Ecofields

Op 10 en 17 augustus kan je een kijkje nemen bij Ecofields in Wekerom, de enige biologische kalverhouderij in Nederland. Ze kunnen niet iedereen zelf rondleiden maar hebben een route gemaakt over het erf. Onderweg vertellen ze je graag meer over de boerderij door middel van informatiebordjes!

Voor de kinderen is er een boerderijdiploma. Wil je je boerderijdiploma verdienen? Dan moet je goed opletten tijdens jouw rondje over de boerderij. Vul het puzzelblad goed in, dan krijg jij een Eco Fields boerderij diploma.

Na de rondleiding kan je tegen een kleine vergoeding een kopje koffie of thee drinken, voor de kinderen is er appelsap. Voor meer informatie zie www.ecofields.nl., daar kan je ook je producten online bestellen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X