COOK-Ede zoekt Edese vrouwen

COOK-Ede zoekt Nederlandse vrouwen die hun kennis en (werk)ervaring in willen zetten voor ondersteuning tijdens ontmoetingen! Bij COOK & meer ontmoeten vrouwen van verschillende afkomst elkaar. Zij wisselen informatie uit over elkaars (eet)cultuur en leren over de Nederlandse samenleving en maatschappij.

Tijdens Corona organiseert Stichting COOK & meer vooral kleinschalige ontmoetingen voor migrantenvrouwen in Ede rondom verschillende thema’s. Het doel is meer begrip van de Nederlandse cultuur, ontwikkeling en uitwisseling. Zij geloven dat interculturele ontmoeting vrouwen stimuleert om actief mee te doen aan de samenleving! Ben jij nieuwsgierig naar vrouwen met een andere culturele achtergrond die lokale aansluiting en informatie zoeken en wil je je kennis delen? Aanmelden kan bij: info@cookenmeer.nl.

Zodra de corona-maatregelen het toelaten, starten ze met twee-wekelijkse bijeenkomsten op de dinsdag- of woensdagochtend in buurthuis de Meerpaal (Industrielaan 1 in Ede).Meer informatie vind je op de website www.cookenmeer.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X