Het Goede Ontmoeten: winkel in Ede voor duurzaam en gezond voedsel

Begin juni komt er een winkel voor duurzaam en gezond voedsel in het oude pand van Boek en Buro in het centrum van Ede. Het wordt een ontmoetingspunt waar consumenten en producenten van gezond en duurzaam voedsel elkaar ontmoeten.

In Het Goede Ontmoeten kun je als consument mooie duurzame producten ruiken, proeven, voelen en natuurlijk kopen. Er is veel informatie te vinden. Zo zal er onder andere een overzicht te zien zijn van veel duurzame Food-initiatieven in de regio Ede. Tevens zullen er workshops, meetings etc. worden gehouden. Uiteraard is er ook ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Het Goede Ontmoeten geeft iedere onderneming of instelling de mogelijkheid zich te laten zien en duurzame, gezonde producten of diensten aan kan bieden. De mogelijkheden zijn breed: van een zelfstandige stand of kraam of een gemeenschappelijke unit tot een kleinschalige productpresentatie. In deze sfeervol ingerichte plek kan elk bedrijf of instelling uit de regio Ede, meedoen. De enige voorwaarde is dat zij de duurzame uitgangspunten ondersteunt en versterkt.

Het Goede Ontmoeten is in eerste instantie geopend op zaterdagen van 5 juni t/m 4 september 2021. Bij voldoende animo zal Het Goede Ontmoeten ook op andere momenten de deuren openen. Doordeweeks zijn er mogelijkheden voor het plannen van activiteiten. Locatie Grotestraat 10 in Ede, het voormalige Boek en Buro-pand. Meer informatie via info@mkdo.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X