Nieuwe bestuursleden Stichting Smaakstad Ede

Het bestuur van Stichting Smaakstad is versterkt met twee nieuwe bestuursleden: Ariejanne Timmermans en Joris van Voorthuizen. Samen met Wim Vaessen als voorzitter is het bestuur van Stichting Smaakstad nu weer compleet. De nieuwe bestuursleden vervangen Hilda Weges en Mark Dees die jarenlang als bestuurslid voor Smaakstad Ede actief waren.

Ariejanne Timmermans werkt als teamleider praktijkleren SBB binnen de sectoren voedsel, groen en gastvrijheid en heeft vanuit die functie veel contact met voedselbedrijven. In haar vrije tijd was ze oprichter van buurmoestuin De Vrolijke Pastinaak in Kernhem. Ariejanne heeft zich aangesloten bij Smaakstad Ede om het onderwerp voedsel en gezond voedsel breed onder de aandacht te brengen. Een van haar eerste aandachtspunten wordt het onderwerp gezond voedsel voor ouderen.

Joris van Voorthuizen is oprichter en eigenaar van Jorisbrood, dé lokale bakker van Ede. Joris heeft voordat hij begon met Jorisbrood gewerkt als lobbyist en wil deze ervaring inzetten. Als bestuurslid van Smaakstad Ede wil hij zich vooral gaan richten op het leuker maken van voedsel en de sociale kanten kanten van voedsel, zoals samen koken en samen eten. Bijvoorbeeld door aandacht te geven aan ontmoetingen in wijken rondom voedsel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X