Donderdag hap van Smaakpark en Jorisbrood

Iedere donderdag tussen 9.00 en 16.00 kan je nu De Makkelijke Donderdag Daghap afhalen bij Jorisbrood op de Mauritskazerne. Dat is een gerecht van Smaakpark met een broodje van Jorisbrood. Iedere week een ander gerecht, zie de site van Smaakpark.

Voor afhalen op 19 november 2020 is de Daghap een super sappige Sloppy Joe op een hamburgerbroodje van Jorisbrood. Biologische kalfsgehakt van Ecofields, gebakken met groenten en hemelse specerijen, belegd met huisgemaakte rode ui pickles en kimchi.

Hoe het werkt: Je bestelt en betaalt vooraf via smaakpark.nl. Op donderdag neem je je eigen pan of bakje mee naar Jorisbrood waar ze 350 gram afwegen (per persoon) en er een broodje los bijdoen. Op die manier verspillen we geen verpakkingsmateriaal. Thuis kan je je vleesmengsel opwarmen, eventueel het broodje nog even doorsnijden en met de gesneden kant op een hete grillpan leggen voor een krokante binnenkant. Daarop leg je het warme vlees, de pickles en kimchi bovenop, en klaar is je makkelijke maaltijd. Kosten: € 12,75 p.p.

Afhaallocatie: Jorisbrood, Mauritskazerne, Verbindelaarsweg 90, 6711 VD Ede, tussen 09.00 en 16.00 uur

Iedere week op donderdag weer een nieuw gerecht van Chris en een broodje van Joris! Zie de site van Smaakpark

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X