Resto van Harte bezorgt gratis soep voor buurtbewoners De Pleinen

Resto van Harte Ede bezorgt we sinds afgelopen week elke maandag, woensdag en vrijdag verse soep in de buurt van woonzorgcentrum De Pleinen. Elke dag is het een ander recept. Buurtbewoners kunnen hun lievelingssoep doorgeven. Vervolgens bezorgen ze de soep gratis bij hen én andere mensen uit de buurt op de stoep. Eind december kan er gestemd worden op de beste soep. De winnaar krijgt een soeppan met soepgroente.

Normaal gesproken kookt het team van Resto VanHarte Ede iedere woensdag in woonzorgcentrum De Pleinen een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner. Vanwege het coronavirus is het buurtrestaurant van Resto VanHarte in Ede momenteel gesloten. Zodra het weer kan, start de Resto-avond weer in De Pleinen. Tot die tijd willen ze via deze actie, via telefoon en Facebook in contact blijven met elkaar. Om zo toch mensen met elkaar te verbinden, al is het met 1,5 meter ertussen

Kijk voor meer info op de site van Resto van Harte

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X