Geef je mening over lokale afzetpunten voor duurzaam voedsel

Woon je in de gemeente Ede, Wageningen of Renkum? Wat zou je in een winkel met lokale, duurzame producten willen zien? Je kunt nu meedenken over nieuwe afzetpunten voor duurzame boeren in Ede, Wageningen en/of Renkum.

In een samenwerking met de gemeenten Wageningen, Renkum en Ede, lokale voedselproducenten en de Vereniging Toekomstboeren is Voedsel Anders het project Goed Punt gestart. Het doel is om te komen tot minimaal twee nieuwe afzetpunten voor lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel in Ede en Wageningen/Renkum.

Het doel is om op die manier inwoners dichterbij de vele lokale duurzame boeren en voedselmakers te brengen, en voor die laatsten een beter verdienmodel te organiseren. Maar wat willen de inwoners? Om dat te peilen is deze enquête opgesteld.

Als je je mening wilt geven, vul dan nu deze enquête in via google forms

Doel is om te weten welke (lokale, duurzame) producten de inwoners graag zouden willen kopen en in welke vorm / waar dat zou moeten plaatsvinden.

Als je de enquête invult, maak je bovendien kans op 1 van de 2 borrelpakketten met lokale, duurzame producten ter waarde van 25 euro. Zie de site van Voedsel Anders voor de laatste info

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X