Brandrood kaas thuisbezorgen en boerderijwinkel

De boerderijwinkel van Brandrood Kaas in Kernhem is open, er kan ook worden besteld (en thuisbezorgd) via de webshop. Rondleidingen, excursies en andere evenementen zijn helaas niet mogelijk, en ook de markten die in de planning zaten gaan niet door.

Brandrood Kaas

Op biologische kaasboerderij Brandrood, gelegen op het prachtige Landgoed Kernhem in Ede, maken ze van de melk van het zeldzame Nederlandse Brandrode Rund een bijzondere pure kaas. De boerderij is te vinden op Kernhemseweg 6.

Webshop en bezorgen

Bestel je Brandrood kaas online www.brandroodkaas.nl/webshop. Verzendkosten 6,50. GRATIS verzenden vanaf 35 euro!

Brandrood verstuut de kaas gevacumeerd, dit kan probleemloos ongekoeld. Na aankomst koel bewaren. Op dit moment verzenden ze vanuit de webshop alleen binnen Nederland. Neem voor bestellingen uit andere landen contact op via info@brandroodkaas.nl

Boerderijwinkel Brandrood

Iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur is de boerderijwinkel geopend en kunt u naast Brandrood kaas, kaasplanken, -raspen en -messen ook andere mooie streekproducten kopen. Denk aan Jorisbrood, jams, mosterd, eieren, biologische wijnen en Doesburger Eng bier. www.brandroodkaas.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X