Vleesverkoop boerderij Top

Binnenkort heeft boerderij Top (Kernhemseweg 17) weer een vleesverkoop. De afhaaldagen zijn aangepast vanwege de Corona maatregelen, hou hun website in de gaten. De afhaaldagen zijn nu 2 en 3 april. Zie boerderijtop.nl/bestellen.

Vleesboerderij Top

Van hun eigen bedrijf verkoopt Vleesboerderij Top eieren, vlees en zuivelproducten als kaas en melk. Ook kunt u in de winkel terecht voor groenten en fruit van het seizoen, echte boerenkaas en leuke kadoartikelen. Al deze producten worden geproduceerd met zoveel mogelijk respect voor land en dier.

U kunt vlees bestellen via:
– De website (http://boerderijtop.nl/bestellen)
– Of als bovenstaande niet lukt kan het ook via het contactformulier op de website.

Afhaaltijden:
Do 2 april18:00 – 21:00
Vr 3 april13:30 – 18:30
U kunt bestellen tot30 maart

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X