Henk van Paassen ere-ambassadeur van Stichting Smaakstad Ede

Omdat Henk van Paassen gaat genieten van een welverdiend pensioen is hij benoemd tot ere-ambassadeur van Stichting Smaakstad Ede. Henk was betrokken bij Eetbaar Ede vanaf 2012 en was de drijvende kracht achter alle FoodFloors die tot nu toe zijn georganiseerd. Vanaf de eerste FoodFloor in 2015, tot aan de 13e FoodFloor in oktober 2019, heeft hij steeds zijn netwerk en organisatietalent ingezet om een mooie rij pitchers met nieuwe ideeeen en mooie verhalen over voedsel in Ede bij elkaar te brengen. De FoodFloor heeft door deze inzet van Henk al de nodige mooie contacten en nieuwe initiatieven tot stand gebracht. 

Na zijn pensioen zal Henk natuurlijk niet stil zitten. Hij blijft als vrijwilliger actief voor Vogelbescherming en de Klompenpaden. Ook blijft hij actief sporten en gaat samen met zijn vrouw genieten van mooie reizen en lekker eten.

Bedankt Henk, voor alles wat je hebt gedaan voor het stimuleren van gezond, lokaal en duurzaam voedsel in Ede!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X