Food op Pure Passie 2020 – 20 juni

Op 20 juni 2020 vindt de vijfde editie van Festival pure passie plaats op landgoed Kernhem in Ede van 12.00 tot 20.00 uur. Dit is een bijzonder buitenfestival geheel georganiseerd door vrijwilligers, wat de laatste editie een kleine 20.000 bezoekers trok.

Het is een mengeling van een soort grote markt van 120 bijzondere kramen, grof verdeeld over de thema’s wellness, groen, kunst, food, foodtrucks, en prachtige unieke producten gemaakt vanuit een passie. Daarbij hebben wij een aantal hotspots, dit zijn grote pagodetenten gekoppeld aan een bepaald thema waarin de gehele dag gratis dingen te doen, beleven ect… zijn passend bij het thema.

Over het gehele terrein is veel uniek straattheater te vinden en een podium met live muziek. Kortom, een heerlijke dag uit waar de bezoeker ogen en oren te kort komt.

Hotspot Food

Een van de hotspots bij Pure Passie zal helemaal in het teken staan van Food. Waarschijnlijk is er een keuken aanwezig, waar de hele dag gekookt wordt (door lokale partijen of een bekende tv kok). Ook zijn er in de Hotspot Food workshops, lezingen of demonstraties en lekkere dingen om te proeven.

Meedoen in de Food-tent?

Voor komende editie is Pure Passie op zoek naar lokale partijen die deze hotspot willen vullen. Pure Passie staat voor alles open, ze bieden een super mooie plek en een groot bezoekersaantal.

Wilt u graag uw product, bedrijf of organisatie promoten of bent u particulier met een mooi initiatief of een stichting die te maken heeft met lokale, duurzame of gezonde voeding en heeft u een leuk idee voor de Food-tent op Pure Passie dan bent u van harte welkom om contact met Pure Passie op te nemen. Voor meer informatie kunt u terecht op Fcebook Festival pure passie of op onze website www.purepassie.nu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X