Vegan pop-up cafe in Ede

Op 20, 21 en 22 september zal Astrant dit jaar weer in samenwerking met Just Like Your Mom 3 dagen heerlijke vegan maaltijden, snacks en drankjes uit hun eigen en geheel nieuwe keuken/bar combi serveren in een moderne restaurant setting. Vorig jaar juni organiseerde Astrant in samenwerking met Just like your mom het eerste Vegan Pop-Up Restaurant van Ede. Dit was dankzij de goede samenwerking, al het enthousiasme van de medewerkers en sponsoren en natuurlijk alle enthousiaste reacties van restaurantbezoekers zo’n succes dat ze het dit jaar gewoon weer doen!

Het restaurant bied plek aan 50-60 gasten per avond. Kijk hier de fotos van de succesvolle editie van vorig jaar en het verhaal achter het vegan pop-up cafe!

Als je zeker wilt zijn van een plekje, wel even opgeven!

Menu thema dit jaar: Zuid-Amerikaans/Mexicaans

Locatie:Astrant (Poppodium Ede)
Tijden:16:00 – 22:00
Entree:gratis

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X