Zomer workshops Smaakpark

Wil je in de zomer periode iets nuttigs leren? Waar je het hele jaar nog gezond plezier van hebt? Kijk dan eens bij de workshops fermenteren van Smaakpark! Op maandag 12 augustus en zaterdag 17 augustus geven ze de workshop ‘fermenteren en desembrood maken’ . Op maandag 19 en maandag 26 augustus geven ze een Masterclass voor Foodprofessionals.

Workshop fermenteren en desembrood maken: 12 en 17 augustus in Smaakpark Ede

Tijdens deze hele dag fermenteren (inclusief lunch) in het fermentatie-atelier van Christian Weij (schrijver van Verrot lekker en Verrot gezond), leer je wat fermenteren inhoudt en zal je absoluut aangestoken worden om het thuis uit te proberen. Deze workshop is een combinatie van de basis workshop en de workshop desem.

Hij laat je zien hoe je er in je eigen keuken mee aan de gang kunt gaan en laat je heel veel proeven. En uiteraard gaan de handen ook uit de mouwen. Vandaag starten we 5 fermentatieproducten die je thuis verder kunt laten fermenteren, bakken we 2 desembroden p.p. een starten we een deeg om thuis af te bakken. We gaan groente fermenteren, kaas maken, frisdrank, boter, yoghurt, brood bakken, en je krijgt een zuurdesemstarter mee om thuis ook je eigen heerlijke brood te kunnen bakken.

Voor meer informatie zie de site van Smaakpark

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X