Events Edes proeflokaal

Vanaf 1 september opent EDES proeflokaal. EDES Proeflokaal is nieuw en komt op de locatie van ‘Ede aan de kook’. EDES proeflokaal is van Edwin van den Oever, voormalig eigenaar van Het oude Politiebureau, en Esther Werkman. De komende maanden staan er al een aantal activiteiten gepland:

Iedere vrijdag: Zoete Inval
Van 16.00 tot 22.00 uur is iedereen welkom in de keuken en op het terras van EDES Proeflokaal voor een ongedwongen vrijdagmiddagborrel. De Zoete Inval is iedere vrijdag weer verrassend, wie komt er spontaan binnen, welke daghap maakt Ed en wat voor lekkers schenkt Es?

30 augustus: Heideweek Culinair
EDES proeflokaal is ook aanwezig op Heideweek Culinair!

6 oktober: Wilde Wijn en Spijs route:
Een culinaire Edese route langs 7 restaurants, waar je 7 verschillende gangen krijgt aangeboden voorzien van een bijpassend glas wijn.
Inschrijven via: www.kiwanis.nl/ede/wijn-en-spijsroute

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X