Experts op FoodFloor kennismarkt 19 juni

De experts voor de thematafels op FoodFloor kennismarkt op 19 juni zijn bekend! FoodFloor organiseert de FoodFloor Kennismarkt op woensdagavond 19 juni a.s. van 20.00 tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) bij Smaakpark Ede, Nieuwe Kazernelaan 2.

Experts en thematafels

Vrijwilligers – ‘Vrijwilligers binnenhalen, boeien en binden’.
Hazel Hageman en Youetta Kamminga van Malkander zijn de expert voor het thema

Communicatie‘Communicatie is de sleutel tot succes! Van design tot free publicity en van tekst tot social media; kom maar op met je vragen!’.
Christian Weij van het Smaakpark is expert voor communicatie

Financien ‘Goed van start gaan’
Alle vragen over financien kunnen worden gesteld aan Martin v/d Brink van Alfa Accountants, ‘Goed van start gaan met Alfa Accountants, de betrokken en duurzame adviseur bij jou om de hoek’.  

Planontwikkeling – ‘Van kwetsbare naar robuuste voedselinitiatieven’.
Vragen over het opbouwen van voedselinitiatieven kunnen worden gesteld aan Marcel Vijn van WUR en Ellen Oomen van Leefbaarheidsalliantie Gelderland

Kennisdelen‘vergaren en delen van kennis en ervaring’.
Hilda Weges van Stichting Smaakstad Ede is de expert voor het thema

Gemeente Ede – ‘Wat kan de gemeente Ede betekenen voor jouw initiatief?’
Ook is er een thematafel van Gemeente Ede met Bram Snaterse, wijkbeheerder en Marit Rietveld, clustercoordinator, programma Food,

De kennismarkt is voor iedereen die bezig is met stadslandbouw- of andere lokale of regionale Food-initiatieven, of ideeen heeft om hier iets mee te doen. Deelnemers kunnen bij de verschillende tafels en deskundigen langslopen, meeluisteren, meepraten of vragen stellen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via info@foodfloor.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via Henk van Paassen via henk@dorpenlandadvies.nl. De FoodFloor kennismarkt is op 19 juni om 20.00 uur in het Smaakpark.

Bekijk hier de exactie locatie van Smaakpark op het kazerneterrein op Google Maps

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X