Bruistcafe duurzaamheid voor jongeren bij Astrant

Bruistcafe duurzaamheid voor jongeren bij Astrant

Je wilt lekker en betaalbaar eten, maar sta je ook wel eens stil bij de effecten van je eetgewoontes en keuzes? Samen met jongerencentrum Astrant organiseert de Leefbaarheidsalliantie een inspirerende middag over duurzame voeding. Ze laten je op een andere manier kijken naar je eten, en laten zien wat je allemaal (anders) kunt doen met voedsel. Ga mee op een urban foodwalk en ontdek wat er allemaal voor eetbaars is om je heen. Of ga in gesprek met jonge, lokale boer Peter van der Voort, die op inspirerende wijze vertelt over de unieke filosofie op hun melkveebedrijf en kaasmakerij (met prijswinnende Remeker kaas). Ook kun je aan de slag met Urban Gardening. Voor de liefhebber is er hierna nog een smakelijke GRATIS maaltijd bij Astrant.

Waar: Astrant, Kuiperplein 31 Ede
Wanneer: woensdag 12 juni 2019
Hoelaat: 14:00 – 17:00

Bruist Duurzaamheid is gratis en is er voor alle jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Het Bruist Café Duurzaamheid is onderdeel van een serie ‘Bruist Cafés’ die georganiseerd wordt door de Leefbaarheidsalliantie. Deze alliantie wordt gefinancierd door provincie Gelderland om burgerinitiatieven rondom leefbaarheid te ondersteunen.