17 mei slotevent “Boeren in de korte keten”

17 mei is het slotevent van “Boeren in de korte keten”. Dertien boeren uit Foodvalley gingen de uitdaging aan om hun producten te verkopen op de lokale en regionale markt. Hoe gaan zij dit aanpakken? Ontdek het op 17 mei van 12.00 – 17.00 uur tijdens het slotevent ‘Boeren in de korte keten.

Het slotevent is de afsluiting van de reeks masterclasses ‘Produceren in de korte keten.’ De dertien boeren zijn de uitdaging aangegaan om een concept te ontwikkelen waarmee ze hun producten kunnen verkopen op de lokale markt. Lokale scharrelkippen, vlees van stieren, gezonde kefir en vertical farming: deze en andere concepten presenteren de boeren aan een vakkundige jury. Tijdens de netwerkborrel na afloop kunt u de boeren zelf ontmoeten. En wie weet welke mooie samenwerkingen er dan ontstaan?

Het slotevent ‘Boeren in de korte keten’ is een kans om verbindingen aan te gaan of te versterken op het gebied van lokale voedsel, korte ketens en lokale producten. De sfeervolle locatie voor dit netwerkevenement is de Veenderhoeve in de Klomp. Meld u aan.

Zie de website https://www.ede.nl/nieuws/slotevent-boeren-in-de-korte-keten/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X