RUIGe “Stadsvarkensburger”

Stadsvarkens en restaurant-cafe RUIG presenteren samen de RUIGe “Stadsvarkensburger” als Limited Edition op hun menukaart. Om het voedselbewust zijn naar een ander niveau te trekken heeft Stadsvarkens overleg gehad met de eigenaars van restaurant- café RUIG. Ze hebben een samenwerking afgesproken om te bezien of er animo is om het vlees afkomstig van de stadsvarkens gewoon eens uit te proberen…heerlijk bereid door de professionals van RUIG.

Deze ronde hebben ze afgesproken een RUIGe “Stadsvarkensburger” als Limited Edition toe te voegen aan de menukaart van RUIG. Deze ronde zijn 33 van deze burgers beschikbaar. Dus wees er snel bij !

RUIG, www.ruigede.nl, Brouwerstraat 13b, centrum Ede.

Stadsvarkens mag alleen het vlees verkopen aan leden van de vereniging Stadsvarkens. De reden hiervoor is dat de Stadsvarkens geen gecertificeerd varkensvoer hebben gekregen. De varkens krijgen namelijk groente van lokale groente boeren, wei van de kaasboer en bierbostel van de bierbrouwerij…reststromen die uitstekend voldoen aan kwaliteitsvoer voor varkens.
Je wordt dus eenmalig lid en de contributie voor het lidmaatschap is verwerkt in de prijs van de burger.
Je kunt bij RUIG een QR code scannen en het formulier invullen of vragen om een formulier voordat je de burger bestelt. Uw gegevens worden alleen binnen de organisatie van de Stadsvarkens opgeslagen en voor geen andere doeleinde gebruikt dan registratie van uw eenmalig lidmaatschap.
Vooraf het formulier invullen kan, vraag dan de link aan bij Niekolien@stadsvarkens.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X