Sayaguesa natuurvlees te bestellen

Heb je wel eens vlees gegeten van de runderen die leven in natuurgebied de Planken Wambuis? Deze koeien zijn vrij in de natuur geboren en opgegroeid. Ze scharrelen zelf hun menu bij elkaar in een natuurgebied van 2284 ha. Als je gaat wandelen of fietsen in de Planken Wambuis (oa bij theeschenkerij de Mossel) kun je met eigen ogen zien hoe en waar deze dieren leven.

Deze koeien worden in het kader van wildbeheer geslacht en het vlees wordt lokaal verkocht. Er is nu weer vlees beschikbaar. Er zijn diverse pakketten van 8 kg. Ze kunnen worden besteld bij rene@geneijgen.nl, afhaalmomenten zijn woensdag 27 maart en donderdag 18 april bij de slager. Die dag zijn de vleespakketten op de aangegeven tijdstippen af te halen in Arnhem of in Ede. Meer informatie is te verkrijgen via rene@geneijgen.nl.

Lees meer over het Sayaguesa natuurvlees op de website Wat Food voor Ede doet
 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X