Vrijwilliger bij de Food Club

Vrijwilliger bij de Food Club

Kinderboerderij de Oude Hofstede heeft een Food Club voor kinderen van 8-12 jaar. Het is een programma van ca. 10 bijeenkomsten op zaterdagochtenden tussen april en oktober, waarbij de deelnemers veel ontdekken en beleven over voeding en gezondheid. De nadruk ligt op samen bezig zijn, het zijn geen lessen, maar ongemerkt leren ze toch veel.

Kinderboerderij de Oude Hofstede zoekt hiervoor een vrijwilliger, die de groep kan begeleiden. Er is een inhoudelijk schema dat tweemaal eerder met succes is uitgevoerd, maar eigen inbreng is mogelijk en zelfs wenselijk.

Bent u iemand of kent u iemand die hiervoor misschien zou voelen? Dan gaan de mensen van de Oude Hofstede graag vrijblijvend het gesprek aan. Meer informatie over Kinderboerderij de Oude Hofstede op www.deoudehofstede.nl