Nog 1 dag voor aanmelden FoodFloor wedstrijd!

Er zijn al een aantal hele leuke initiatieven binnengekomen, maar er is nog plaats voor meer aanmeldingen. Ook kleine projecten zijn van harte welkom! Denk bijvoorbeeld aan een buurtmaaltijd of samen koken. Aanmeldingen voor de wedstrijd kunnen, met een korte toelichting, gemaild worden naar info@foodfloor.nl, uiterlijk 1 maart.

Heb jij een leuk idee voor beter voedsel? Je kunt een startbudget winnen bij de FoodFloor!

Bij de FoodFloor op 3 april 2019 kunnen vernieuwende plannen voor lokaal en duurzaam voedsel in regio Ede een startbudget winnen tussen 250 en 3000 euro!

Alle aspecten van voedsel
Het kan gaan om alle aspecten van voedsel: (samen) telen, oogsten, koken, eten, delen en leren. Alle bruikbare en originele ideeën over voedsel die nieuw zijn voor regio Ede en gezond en duurzaam eten stimuleren zijn welkom.

Prijzen en jury
Er zijn prijzen tussen de 250 en 3000 euro. De ideeën worden beoordeeld door een deskundige jury.

Meedoen
Wil je meedoen met de wedstrijd en kans maken op een prijs om je idee verder uit te werken? Schrijf je dan in voor deelname aan de FoodFloor van 3 april. Alle genomineerde deelnemers pitchen op die avond hun idee in 3 minuten. Aan het einde van de avond worden de prijzen bekend gemaakt.

FoodFloor 3 april 2019
De FoodFloor van woensdagavond 3 april begint om 20.00 uur in Cultura Ede (Molenstraat 45). Met deze FoodFloor willen we originele ideeen voor de regio Ede stimuleren die bijdragen aan een gezond en duurzaam voedselsysteem. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om te komen luisteren naar alle ideeën!

Aanmelden en vragen
Aanmelden voor de wedstrijd kan tot 1 maart via info@foodfloor.nl.
Meer informatie of vragen via Henk van Paassen, email henk@dorpenlandadvies.nl. Bij de aanmelding graag een korte beschrijving van het idee, maximaal 400 woorden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X