Voeding NL – Young Professional Award 2019

alliantievoedingindezorg

Ben je een professional op het gebied van voeding en ziekte/gezondheid, dan kun je meedingen naar de Young Professional Award 2019. De Award is een onderdeel van het Voeding NL Congres dat georganiseerd wordt door de Alliantie Voeding in de Zorg.

Award

Heb je een verfrissende kijk op voeding, ziekte en/of gezondheid? Dan kun je meedingen naar de Young Professional Award 2019. Je kunt meedoen als je niet ouder bent dan 35 en een verfrissende kijk hebt op voeding en ziekte/gezondheid. Zie https://www.alliantievoeding.nl/nl/actueel/jouw-ervaring-delen-op-voedingnl-2019.

Alliantie Voeding in de Zorg

Op 3 juli 2007 is de Stichting Alliantie Voeding Gelderse Vallei opgericht door Ziekenhuis Gelderse Vallei en de afdeling Humane Voeding van Wageningen University & Research. De Alliantie Voeding is landelijk erkend als expertisecentrum van voeding in de zorg. Wetenschappelijke inzichten over voeding en bewegen maken ze toepasbaar in preventie en zorg. Zie www.alliantievoeding.nl.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X