Plantdag eetbare groenstrook De Koekelt

Plantdag eetbare groenstrook De Koekelt

wp_20180603_14_18_52_pro lr

Vind je het leuk om lekker buiten te werken? Morgen is er plantdag bij de eetbare groenstrook bij tuinenpark De Koekelt. Er worden zo’n 200 struiken en bomen geplant tussen de eetbare begroeiing die er nu al staat. Ieder die het leuk vindt om te helpen is heel welkom!

De eetbare groenstrook is te vinden bij tuinenpark de Koekelt langs de voetbalvelden (Veldhuizen). In het seizoen is er al van alles te eten, er staan bekende en onbekende eetbare planten en struiken, zoals theehortensia, berberis, mahonia, lindeblad, iepenzaad, Franse uiensoepboom, Szechuanpeper, nashipeer, gagel, enz enz. Kijk voor meer informatie op het artikel over de eetbare groenstrook in Ede.

datum plantdag: 12 januari
tijd: 9:00 -13:00
plaats: verzamelen in ’t veldhuus (centrale gebouwtje) van tuinenpark de Koekelt

Initiatiefgroep Voedselbossen Ede zorgt voor koffie, thee en iets lekkers.

Meer informatie bij Maria van Maanen 0633626990