Stadsvarkens buurtinformatieavond

Stadsvarkens buurtinformatieavond

stadsvarkens

Stadsvarkens en gemeente Ede organiseren een informatieavond over de toekomst van het Stadsvarkens project. Geinteresseerden zijn welkom op de informatieavond op donderdag 31 januari 2019 in wijkcentrum De Velder.
Op deze avond worden bezoekers bijgepraat over de ontwikkelingen van het project. Er is een prominente rol toebedeeld aan de plannen tot uitbreiding van het Stadsvarkensperceel in het Veldhuizerbos. Gemeente Ede organiseert de informatieavond samen met Stadsvarkens. De gemeente en Stadsvarkens zullen de plannen ieder vanuit hun eigen perspectief belichten. Er wordt ruim tijd ingepland om al uw vragen te beantwoorden en in discussie te gaan.
Sinds mei 2016 scharrelen, wroeten en rollen er stadsvarkens in het Veldhuizerbos. Al drie jaar hebben velen omwonenden en bezoekers kennis mogen maken met het Stadsvarkens initiatief en zien we de positieve invloed die de varkens hebben op ons voedselbewustzijn en ook de biodiversiteit in het gebied.

Datum
Donderdag 31 januari 2019

Tijden
Inloop vanaf 19:00
Aanvang 19:30
Afronding 21:30

Locatie
Wijkcentrum De Velder; Munnikenhof 17 Ede

Aanmelden
Aanmelden is handig voor de planning, maar u bent altijd welkom ook zonder aanmelding. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan Lisa Olsthoorn (lisa.olsthoorn@ede.nl).