NEON Food bijeenkomst over consumentengedrag

NEON-bijeenkomst4Op 17 januari is de vierde bijeenkomst van NEON! Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Het onderwerp van deze bijeenkomst is consumentengedrag. Hoe komen we erachter wat de consument (van de toekomst) wil en lekker vindt? Maar ook: hoe kunnen we diezelfde consument op een leuke manier helpen bewustere keuzes te maken, in relatie tot hun eigen gezondheid of juist vanuit het perspectief van grote wereldwijde opgaven als milieu-impact? En welke trends zijn nú relevant?

NEON is het NEtwerk voor en door ONdernemers dat start in het kennishart van de Food Valley: Ede en Wageningen. Het is voor ondernemers en bedrijven die bezig zijn met agri en food: van bakkers tot pluimveehouders en van kennisinstituten tot transporteurs.

Kijk voor meer informatie over het programma en aanmelden op de site van NEON

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X