Bananen als streekproduct?

De oogst van de eerste Nederbanaan staat woensdag 12 december gepland! Cooperatie Boerenhart heeft samen met Wageningen University en Research een uniek experiment uitgevoerd. Voor de eerste keer zijn er bananen op deze schaal in een Nederlandse kas op substraat en cocopeat geteeld. De komende weken is de Nederbanaan alleen via coöperatie Boerenhart uit Scherpenzeel te verkrijgen! Als u interesse heeft om de Nederbanaan af te nemen kunt u contact opnemen met Cooperatie Boerenhart.

boerenhart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s