Dutch Cuisine Centre in Smaakpark

dutchcuisine

Het SmaakPark in Ede heeft er een nieuwe functie bij, ze worden het ‘Dutch Cuisine Centre’. Dutch Cuisine is een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot. Zij willen aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dat doen ze met een brede samenwerking tussen (top)chefs en professionals uit de foodsector.

Christian Weij, oprichter van Smaakpark, is ook ambassadeur van Dutch Cuisine. Het Smaakpark op het kazerneterrein wordt straks de centrale plek, thuisbasis en creatieve broedplaats voor alle ambassadeurs, vrienden (aangesloten Dutch Cuisine restaurants) en partners van Dutch Cuisine, een plek waar ambassadeurs, vrienden en partners elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen delen en kunnen experimenteren.

Een taak die het SmaakPark als een goede jas past en die ze met trots en nieuwsgierigheid zullen vervullen. Op 10 december trapt het Smaakpark af met een besloten sessie met alle ambassadeurs, vrienden en partners.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
X