Rijsttafel met live muziek bij De Velder

develderlivedec2018

Wijkcentrum De Velder Velduizen organiseert een rijsttafel met livemuziek op 16 december. Regelmatig zijn er gezellige maaltijden in het buurthuis. Op zondag 16 december is er een speciale editie ‘De Velder live met rijsttafel’. Het wijkcentrum ‘gaat live’ met medewerking van verschillende bands van de ROS (Rocking Old School). Met medewerking van o.a. Greyhound Jam en The Beatles Band. Bezoekers kunnen zich ook inschrijven voor de rijsttafel, kosten € 7,00 per persoon. Opgeven kan voor 14 december via activiteiten@develder.nl of bel met 0318 625 507. Tijden zijn van 15:00 tot 21:00, rond 18:00 kunt u aanschuiven aan de rijsttafel. Zie ook de Facebookpagina of de website van Wijkcentrum De Velder Veldhuizen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s