Eetbaar groen aangeplant bij buurtspeeltuin in Ede

bs1

Zaterdag werd het eetbare groen aangeplant bij de ‘Buurtspeeltuin met eetbaar groen’ op de Lucas de Kockstraat/Fernhoutstraat in de Edese wijk Maandereng. Buurtkinderen hielpen met het aanplanten van verschillende eetbare struiken en bomen. Onder andere  bessenstruiken, een perenboom en een appelboom. Wethouder Leon Meijer plantte samen met buurtkinderen een walnoot. Aan het einde van de plantdag mochten de kinderen zaadbommetjes verspreiden. Dat wordt vast en zeker een hele mooie en eetbare speeltuin in het voorjaar! Wil je op de hoogte blijven van de buurtspeeltuin met eetbaar groen in Maandereng, meld je dan aan op hun Facebookpagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s